Jump to content


Photo

ประวัติศัลยแพทย์ นายแพทย์ ปิยะ รังรักษ์ศิริ แพทย์ผู้เชี่ยวชาญด้านผิวหนังและศัลยแพทย์ตกแต่ง


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 minchic

minchic

    สมาชิกหน้าใหม่

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 29 December 2015 - 08:25 PM

ประวัติศัลยแพทย์ นายแพทย์ ปิยะ รังรักษ์ศิริ

 

แพทย์ผู้เชี่ยวชาญด้านผิวหนังและศัลยแพทย์ตกแต่ง 

 

 

1450619456.jpg
 
1450619494.jpg
 
Dr. Piya  : พตท.นพ. ปิยะ รังรักษ์ศิริ
 
ความเชี่ยวชาญพิเศษ : เสริมจมูก, เสริมหน้าอก, ทำตาสองชั้น, แปลงเพศ, Slim Lopo / Slim Melt เลเซอร์ดูดไขมัน (Award No.1 in Asia)
 
Consultant plastic surgery at Nida Skin & Cosmetic surgery centre
Certified - Board in General surgery
Certified - Board in Plastic & Reconstructive Surgery, Chulalongkorn University Hospital, Bangkok, Thailand
Member of Thai Society of Plastic & Reconstructive Surgery
Plastic Surgeon in Plastic surgery division, Surgery department, Police General Hospital
Member of American Academy of Cosmetic Surgery
Invited speaker and Lecturer of Medical International conference at Asia Hotel 2010
Invited speaker and Lecturer of Medical International conference at Asia Hotel 2013
Invited speaker and Lecturer of Medical International conference in Singapore
Invited speaker and Lecturer of Medical International conference in Shanghai
 
ปริญญาแพทยศาสตร์บัณฑิต จากมหาวิทยาลัยจุฬาลงกรณ์ เกียรตินิยมอันดับ 2
วุฒิบัตรศัลยศาสตร์ จาก ร.พ. จุฬาฯ
วุฒิบัตรศัลยศาสตร์ ตกแต่ง จาก ร.พ. จุฬาฯ ( plastic surgery )
 
สมาชิกภาพ
เป็นสมาชิกของ วิทยาลัยศัลยแพทย์แห่งประเทศไทย
เป็นสมาชิกของ สมาคมศัลยแพทย์ตกแต่งแห่งประเทศไทย
เป็นสมาชิกของ สมาคมศัลยแพทย์ตกแต่งและเสริมสวยแห่งประเทศไทย
เป็นสมาชิกของ Member of American Academy of Cosmetic Surgery
 
ผลงาน
 
1450619576.jpg
 
1450619606.jpg
 
1450619892.jpg
 
1450619807.jpg
 
1450619668.jpg
 
1450619688.png
1450619703.jpg
 
1450619721.png
1450619740.jpg
 
1450619758.jpg
 
1450619824.jpg
 
1450619873.jpg
 
1450619910.jpg
 
 
ที่อยู่ติดต่อ
Nida Skin & Cosmetic Surgery Center Siam Square Soi 9
Tel: +662-252-2121, +662-251-2552
Email : info@nidaskincosmetic.com
Line : nida-skin
 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users